Van Gelder opent nieuw kantoor

Foto:

Een nieuw kantoor, een volgende stap, zo werd de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Van Gelder Infratechniek langs de A28 op 2 november aangekondigd.

Vele relaties van Van Gelder waren bij de opening. Die stond in het teken van drie pijlers die Van Gelder zeer belangrijk vindt: samenwerken, betrouwbaarheid en opleiden. Daar gingen de drie grappige “workshops” tijdens de rondleiding na de opening ook over.

Gert Veenhof, directeur van Van Gelder en Marlies Visser, directeur operatie van Liander (Van Gelder’s oudste en grootste opdrachtgever) mochten gelukkig van de commissie van toezicht ook iedereen even toespreken. Visser benoemde in haar toespraak de uitdagingen die er nog liggen op het gebied van veiligheid, energietransitie en ontwikkeling van de klantverwachting. Maar ze sprak ook over samenwerken. Liander wil in de toekomst met aannemers samenwerken op basis van gelijkwaardigheid.

Dat samenwerken was uiteraard ook één van de belangrijke punten in de speech van directeur Veenhof. “Samenwerken binnen onze bedrijven, maar ook zeker met u, is één van de succesfactoren voor de komende jaren”.

Het nieuwe kantoor in Nijkerk beschikt over een kantoorruimte (1.675m2) over vier bouwlagen en een bedrijfshal (1.380m2), op een perceel van 13.285 vierkante meter, met voldoende opslagterrein en parkeerplaatsen. Waarbij er genoeg mogelijkheden zijn om in de toekomst nog uit te breiden.

Het pand is in 2016 aangekocht door Van de Poll Vastgoed, dat dezelfde aandeelhouder als Van Gelder heeft en ook gevestigd is in het nieuwe pand in Nijkerk. Van de Poll Vastgoed is een zelfstandige vastgoedbelegger en is ook eigenaar van de Van Gelder kantoren in Elburg, Hattem, Almere, Nieuw-Vennep, Zierikzee en Hardenberg.

Voor Van Gelder komt het nieuwe kantoor op een perfect moment, omdat het bedrijf enorm blijft groeien. En niet alleen dat. Het zorgt voor een nog betere samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen Van Gelder. Dat komt omdat alle geledingen zich nu in het nieuwe pand bevinden. Kortere lijnen, kwaliteit efficiënter. Bovendien is de ligging uitstekend, vanuit alle andere kantoren van Van Gelder is de rijtijd maximaal een uur. Kortom, het nieuwe hoofdkantoor van Infratechniek is een must voor nog meer succes in de toekomst.

Deze video laat zien, wat Van Gelder doet

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen