Het Glazen Huys Nijkerk neemt Aanloop

Foto:

Op 11 december gaat het vijfde Glazen Huys Nijkerk open. Op weg daar naar toe presenteert de actie zich in de bibliotheek in het radioprogramma “De Aanloop”.

Zaterdagmorgen was de eerste editie met de presentatoren van de avondploeg in het Glazen Huys Julia ter Beek en Remco van Mark. Mensen, die in de bibliotheek een kijkje kwamen nemen werden getrakteerd op een van de letter van het Glazen Huys in chocola. In de uitzending (mogelijk gemaakt door omroepN) werden een paar goede doelen uitgelicht en werd de GH felicitatie geïntroduceerd.

De uitzending kende ook nog een primeur. In de avonduren komen artiesten optreden, bijvoorbeeld op dinsdag 12 december de band “Schat” met zangeres Maaike Adegeest. Glazen Huys Producer Dianne van Laar haalde haar in de uitzending en bewerkstelligde, dat de nog te verschijnen single van Schat te horen was: “Alles wat ik wil”. Dat nummer verschijnt één december.

Volgende week zaterdag presenteert de vrijdagnachtploeg van het Glazen Huys de Aanloop, van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen