Tim Pater 50ste Badaboy

Foto:

Volgens zijn moeder telt hij vanaf zondag de nachtjes al af totdat hij op vrijdag weer naar de dansstudio van Badabounce aan de Oude Barneveldseweg 65 mag.

En hoewel de teller alweer doorloopt is Tim Pater precies de 50ste Badaboy-lid. Om die reden kreeg hij van docent Jarno afgelopen week een goodiebag cadeau.

Dansen voor jongens is al lang niet meer raar. Maar het hoge aantal dansende jongens bij Badabounce was nog nooit zo hoog en is uniek. De dansschool heeft maar liefst vijf jongensgroepen. Hierdoor kan iedereen met leeftijdsgenoten trainen en kunnen voor de Badaboyzzz passende en stoere streetdance- en breakdance choreografieën gemaakt worden. Deze combinatie werkt. Hoewel één stoere dame meetraint met de breakdancers. Ook kunnen de jongens in aanmerking komen voor een van de (gemengde) wedstrijdgroepen.

Op zaterdag 27 januari 2018 zijn de Badaboyzzz en alle andere Badabouncers weer live te bewonderen in een spetterende demo in Sporthal Corlaer. Voor meer info volg Badabounce op Facebook of ga naar de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen