Fletcher besteedt de TV’s uit

Foto:

NIEUWEGEIN – De Fletcher Hotelgroep en hospitalityTV specialist triAV hebben een Full Service TV contract getekend.

Vanaf 1 december zullen alle TV systemen in de 81 Fletcher hotels geleverd worden door triAV.

Dit Nijkerkerveens bedrijf zal niet alleen de TV’s leveren en installeren maar ook de 24/7 service op het gehele TV systeem verzorgen. “We streven naar een volledige outsourcing van de HotelTV, van ontvangst van de TV beelden tot en met de weergave op de kamer en dat het hele jaar door op alle kamers. We hebben onze keuze gemaakt voor triAV omdat dit bedrijf in de afgelopen 10 jaar heeft bewezen de perfecte partner te zijn voor de TV distributie,” aldus de heer Deetman van Fletcher. Een hotelgast verwacht eigenlijk altijd een werkende TV op de kamer met zo veel mogelijk digitale TV zenders.

Omdat het TV aanbod de laatste jaren heel veel vernieuwingen heeft gekend is het voor de hotelmanagers niet meer te doen om alle ontwikkelingen te volgen. Daarom wordt steeds vaker in de hotels maar ook in heel veel zorginstellingen gezocht naar een externe leverancier die wel op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de markt en die niet alleen deze TV’s kan leveren maar, nog veel belangrijker, een partij die deze systemen ook langdurig kan onderhouden.

Fletcher is de eerste hotelketen die een langdurige overeenkomst is aangegaan. Almer van der Molen van triAV bevestigt dan ook dat de hotelgasten van Fletcher de komende 5 jaar voorzien worden van maximale TV ontvangst.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen