Droomdekens tijdens NL Doet

Foto: Aalt Guliker

De Droomdekentjesmakers uit Nijkerkerveen doen mee aan de 13e keer NLdoet (11 maart).

Zij maken dekentjes voor kinderen met een chronische of levensbedreigende ziekte, een handicap, trauma of verlies. NLdoet is voor iedereen de ideale gelegenheid om mee te doen.

‘Onder je eigen Droomdekentje ben je op het fijnste plekje dat je maar kunt dromen. Ieder kind verdient zo’n plek’. Er zijn veel dekentjes nodig en daarom gaat het Apostolisch Genootschap aan de Schoolstraat 12 aan de slag. Tijdens NLdoet worden met behulp van de naaimachine, naald en draad, breipennen, en haaknaald zoveel mogelijk dekentjes gemaakt. Alle hulp is welkom. Kom dus in actie, doe mee en meld je aan op www.nldoet.nl. Geen gelegenheid om tijdens NLdoet te komen kijken of na 11 maart enthousiast geworden? Dan kun je om de week op maandagavond in Nijkerkerveen ook een keer aanschuiven en met de vaste groep meewerken.

De vrijwilligers van Stichting De Regenboogboom zullen ervoor zorgen dat de dekentjes bij kinderen komen die het hard nodig hebben. Iedere deken wordt geregistreerd en gefotografeerd om kinderen de kans te geven een deken te kiezen die bij hun past. Voor meer informatie over Stichting De Regenboogboom, kijk op www.regenboogboom.nl. Voor meer informatie over het Apostolisch Genootschap Nijkerkerveen, kijk op www.apgen.nl/nijkerkerveen

 

Reacties