Tim van Leijenhorst in voorprogramma Frans Duijts

Omdat het Oranjecomité Nijkerkerveen dit jaar 5 jaar bestaat, wil zij hier een extra feestelijk tintje aan geven.

Na het Koningsontbijt, de brommerkiektour, aubade en Oud-Hollandse kinderspelen zal er in de loop van de middag live muziek te horen zijn op het terrein van Veensche Boys.

Rond 15.00 uur zal het Nijkerkse talent Tim van Leijenhorst optreden. Tim is ongeveer een jaar geleden begonnen met het zingen op feesten en partijen. Hij kreeg de smaak te pakken en deed ook mee aan diverse talentenshows, zoals die van de Sterren Company in ‘Het feestje van Zeist’ . Daar haalde hij de halve finale. Hij zong ook op de Hollandse avond afgelopen Februari in ‘De Laak’. Van Leijenhorst zingt graag kroegenliedjes en Nederpop, zo zegt hij zelf.

Aansluitend zal Frans Duijts het feest compleet maken.
Wanneer u naar Nijkerkerveen wilt komen om Tim van Leijenhorst en Frans Duijts te zien, willen wij u vragen zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Geen zeskamp

De zeskamp die op het programma stond zal helaas niet doorgaan omdat er te weinig aanmeldingen waren. Hiervoor in de plaats zijn er verschillende spellen waar u aan mee kunt doen om een onderlinge strijd aan te gaan met vrienden, buren of familie.

Vrijwilligers gezocht

Wilt u zich nog opgeven voor het Koningsontbijt, de brommerkiektoer of als vrijwilliger, dat kan door een mail te sturen naar [email protected]
of te bellen naar 06-15066000. Kijk ook op de website van het Nijkerkerveense comité.