Thuisoverwinning Voice tegen concurrent

De handballers van BvB-Groep/ HV Voice hebben afgelopen zaterdag hun thuiswedstrijd tegen nummer 3 HCLB uit Baarn gewonnen.

Een wervelend begin was voldoende om de tegenstander op een onoverbrugbare achterstand te zetten.

HCLB stond voorafgaand aan de wedstrijd op de derde plek van de ranglijst, met evenveel punten als Voice. Van onderschatting was dan ook geen sprake. Voice startte de wedstrijd uitstekend en had na tien minuten spelen een 5-0 voorsprong. Beide ploegen waren in het vervolg meer gelijkwaardig aan elkaar, maar HCLB was geen enkel moment in staat om Voice te verontrusten. Bij rust had Voice al een 13-6 voorsprong gepakt.

In de tweede helft werd het spelbeeld ruwer. HCLB begon een meer fysiek spelletje te spelen en Voice ging daarin mee. Dit leidde tot een aantal onnodige overtredingen die het spel niet ten goede kwamen. Het verschil bleef echter even groot en Voice kwam geen enkel moment in de problemen. Aan het eind van de tweede helft wist de thuisploeg zelfs nog het verschil verder uit te bouwen. Uiteindelijk versloeg Voice HCLB met 22-12.