Voice start nieuwe jaar met overwinning

AMSTERDAM – De handballers van BvB-Groep/ HV Voice hebben de eerste wedstrijd van 2018 gewonnen.

Lang leek het er niet op dat Voice de uitwedstrijd tegen Westsite zou winnen, maar door een goede tweede helft werden de punten toch uit Amsterdam meegenomen.

Voice begon de wedstrijd slecht. Middenmoter Westsite had het betere van het spel, terwijl Voice (2e op de ranglijst) grossierde in slordigheden en gemiste kansen. De gehele eerste helft keek Voice tegen een achterstand aan, hoewel het verschil nooit groter werd dan 2 doelpunten. Beide ploegen gingen rusten met 9-8 in het voordeel van Westsite.
In de tweede helft tapte Voice uit een andere vaatje. Verdedigend stond de ploeg beter, terwijl aanvallend het tempo een stuk hoger lag. Voice draaide een 10-9 achterstand in een tijdsbestek van een paar minuten op naar een 10-14 voorsprong. Dit was voldoende om Westsite op de knieƫn te krijgen. Voice behield de scherpte en het hoge tempo en behaalde daardoor alsnog een ruime overwinning. Eindstand 14-21.