Padel is voor iedereen, ook voor jou

Foto:

Padel is de snelst groeiende sport ter wereld en wordt door steeds meer mensen ontdekt.

Het is een teamsport en heel goed te combineren met andere sporten zoals bijvoorbeeld voetbal, squash, tennis, hockey. Veel grote namen in de sportwereld zijn erg enthousiast en spelen al regelmatig padel. Dat doen ze, omdat het een uitstekende training is voor je coördinatie en voetenwerk. Zo staan Ronald de Boer, Lionel Messi, Neymar, tennissers Federer, Muray en hockeyster Naomi van As regelmatig op de baan.

Neerlands nummer 1 geeft Padelclinic

Aanstaande zondag, 28 januari, wordt er een supergave padelclinic bij De Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging “NTC” gegeven door niemand minder dan de nummer één speler van Nederland, Bram Meijer. Hij heeft in 2017 alle Nederlandse toernooien, het Nederlands kampioenschap en de Masters in Duitsland gewonnen.

Nu is Bram Meijer zijn droom aan het realiseren en traint hij dit jaar 3 weken per maand bij de absolute wereldtop in Spanje. De kennis en ervaring, die hij daar op doet, wil hij graag delen met spelers in Nederland. Meijer is een topper in het enthousiast maken van mensen voor padel en kan je als geen ander in een korte tijd de basis van het spel aanleren.
Kom het daarom gewoon aanstaande zondag proberen..
Iedereen, dus echt iedereen, lid of geen lid van NTC, is zondag welkom om het een uurtje te komen proberen. Vanaf 14:00 uur kun je in groepjes van 3 het maximale resultaat uit je clinic halen.

Wil je meedoen? Meld je dan nu even aan bij bij de padelcommissie via Peter Dirksen op [email protected] of bel 06-54731662. De kosten voor deze supergave clinic bedragen slechts € 20,– per persoon per uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen