Sponsors rond geleid in nieuwbouw Veensche Boys

De sponsorleden van voetbalvereniging Veensche Boys hebben woensdagavond 14 februari een rondleiding gekregen door het nieuwe verenigingsgebouw van de club.

Iedereen was enorm onder de indruk en kan via een aparte website bieden op elementen van het nieuwe clubhuis. Voorzitter Dick Schouten maakte bekend dat de oplevering door de aannemer op 6 april is vastgelegd. De sponsorleden konden, na hapjes van The Taste of Richard te hebben genuttigd, daarnaast luisteren naar gastsprekers, zoals architect Gerard Plug, trainer Richard van Vliet en mister Ajax Sjaak Swart.

Die laatste onthulde hoe hij zijn vrouw Andrea heeft ontmoet, wie de beste rechtsbuiten was en wat zijn favoriete voetbalwedstrijden waren.

De sponsoravond bij Veensche Boys werd afgesloten met een kleine Ajax-veiling die liefst 1.850 euro heeft opgebracht. In de aanbieding was een shirt van Ajax, die was ondertekend door Mister Ajax Sjaak Swart.

Daar kwam later ook nog de handtekening bij van Donny van de Beek. Uiteindelijk werd besloten om twee shirt uit te delen van maar liefst 650 euro per stuk. Ook gingen vier beroemde foto’s van Paul Huf van de hand waarop het golden team Swart, Nuninga, Cruijff en Keizer met de handtekening van Swart werd afgebeeld. Ook deze brachten vier maal 125 euro op.

Daarnaast wilde een fan op de foto met Donny van de Beek. Na afloop was er voor alle aanwezigen een roos van Bloemisterij Ham om thuis uit te delen, voor hen die Valentijnsdag zijn vergeten.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen