RABO en Ridder blijven VOEK sponsoren

Foto:

Vrijdag 9 maart heeft VOEK Toerfietsclub Nijkerk de sponsorcontracten met Rabobank Nijkerk en met Ridder Profile getekend.

De sponsoren dragen aanzienlijk bij aan de kosten van de VOEK clubkleding, die altijd gedragen wordt bij clubritten en toertochten. Daarmee zijn de VOEK renners in de opvallende fietskleding, met de vermelding van de sponsoren logo’s, duidelijk herkenbaar.

RABO kantoordirecteur Rutger Jan Lusseveld gaf aan, hun betrokkenheid bij de fietssport te willen benadrukken. Ridder Profile is al jaren een sponsor van en actief betrokken bij de vereniging. VOEK voorzitter Vincent Loffeld is blij met deze bezegelde sponsorafspraken voor de komende 5 jaren. Hierdoor is het mogelijk dat de VOEK in dit seizoen in nieuwe clubkleding gaat fietsen.

De VOEK is een Nijkerkse Toerfietsclub waarbinnen verschillende groepen de fietssport beoefenen. Hiertoe is voor de doelgroepen een op maat gesneden programma beschikbaar. De club is opgericht in 1976 en telt thans 520 leden, die fietsen als toerfietser, recreant of MTB ‘er.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen