Duiken in Jaap van der Krol bad

Foto:

Tijdens de openingsfestiviteiten op 26 mei 2018 van het Jaap van der Krol bad worden door de duivereniging verschillende workshops gegeven.

De Duikvereniging Nijkerk zal die workshops verzorgen om kennis te maken met perslucht onder water, om een beeld te krijgen van wat er te zien is onder water en om te zien hoe leuk en anders dingen werken onder water.

Na een korte uitleg en even oefenen met de duikset in ondiep water, duik je met een ervaren divemaster naar het diepere gedeelte van het zwembad. Daar duik je langs een aantal taferelen van de onderwaterwereld waar je vissen, koralen en objecten die we onder water tegen komen kunt zien. Bovendien liggen er spel- en oefenmaterialen, die je vaardigheid beproeven.

Na de duik krijg je uiteraard een certificaat van Duikvereniging Nijkerk.

Aanmelden kan via de aanmeldoptie die door de Optisport wordt geboden. Ook kun je een mail sturen naar [email protected] Wij zullen dan je aanmelding naar de Optisport verzorgen. Duikvereniging Nijkerk hanteert een minimum leeftijd van 16 jaar

Na de zomer starten er ook weer duikopleidingen. Duiken is niet moeilijk. Als 1*-duiker wordt je opgeleid om samen met een buddy, zelfstandig duiken te kunnen maken tot een diepte van 20 meter. Met het 1* duikbrevet heb je dus voldoende in je mars om een prachtige duik te kunnen maken, in Nederland en in het buitenland.

  • Lijkt het je leuk, ben je 16 jaar of ouder en wil je de opleiding gaan volgen? Vind je het spannend en wil je meer weten? Of wil je gewoon zien of duiken wel iets voor jou is?
  • Ben jij benieuwd hoe het voelt om gewichtloos door het water te gaan, omgeven door stilte, te communiceren met gebaren? Hoe het ademen uit dat apparaat werkt? wat klaren is?
  • Ben jij nieuwsgierig wat je zoal zou kunnen doen of zien onder water?
  • Meld je dan aan.

Tijdens de openingsfestiviteiten doet Duikvereniging Nijkerk je zelfs een extra mooie aanbieding.

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen