Fantastische Demogym aangepast sporten

Foto:

Afgelopen woensdag organiseerde Gymnastiek- en Dansvereniging Hellas Hoevelaken een demonstratieavond.

Daarbij lieten de leden van het aangepaste sporten (Gym Extra en G-Gym) hun prestaties laten zien aan ouders, grootouders, familie, vrienden en andere belangstellenden.

Perfecte openingsdans

In beide groepen werd er gestart met een dans, die al weken van tevoren was ingestudeerd. Tijdens het instuderen ging er nog wel eens iets mis, maar met een zaal vol supporters werd het een spetterend en swingend optreden!

Vorderingen op eigen niveau

Na het dansen werd er gewerkt aan en op diverse toestellen. Er werd gezwaaid in de touwen,. Een schuine mat werd gebruikt voor vormen van rollen. Er werd geklommen op een klim- en klauterbaan. Er werd gesprongen en natuurlijk werd er veel aandacht besteed aan evenwichtsoefeningen op verschillende toestellen.

Op al deze toestellen lieten de kinderen, vol trots aan alle belangstellenden, de verschillende vormen van bewegen zien, ieder op zijn of haar eigen niveau.

Allemaal winnaars

Omdat er door de gymnasten het hele jaar door fantastisch is gewerkt en grote vooruitgangen zijn geboekt werden zij allen beloond met een Gouden Medaille. Alle kinderen mochten op het hoogste podium staan. Bovendien kregen alle gymnasten een diploma voor het goed uitvoeren van alle onderdelen.

bijdrage van Peggy Lorio

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen