Teus van den Burg Nijkerks kampioen golf 2018

HARDERWIJK – Ook dit jaar werd er weer door golfers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken gestreden om het Nijkerks golfkampioenschap. Er deden 57 golfers mee

Er werd dit jaar weer gespeeld op de 18 holes baan van Golf4all. Gezelligheid, elkaar ontmoeten, birdies, bogeys en meer zijn de belangrijkste elementen van deze wedstrijd

De beste golfer dit jaar was Teus van den Burg hij speelde het rondje van 18 holes in 80 slagen. Hiermee prolongeerde hij zijn titel. Jur van Beek werd tweede en Henk Ietswaard derde.

De categorie stableford, met handicap verrekening, is gewonnen door Klaas van de Bunt met 43 punten. Berna Vooys was de beste vrouw. Op de tweede plaats in deze categorie eindigde Lodi Schoon en derde werd Johan Fokkens . De speciale hole-in-one prijs, een fiets beschikbaar gesteld door Profile Ridder is niet gewonnen.

Het Nijkerks golfkampioenschap staat open voor golfers en golfsters van 18 jaar en ouder, in bezit van het golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie, die wonen in Nijkerk, Nijkerkerveen of Hoevelaken. De volgende editie is vrijdag 6 september 2019.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen