Voetbalschool De Bal De Baas komt weer terug

Foto:

Het voetbalseizoen is weer begonnen en vele jongens en meiden beleven weer veel plezier in het voetbal.

Daarom worden er weer in de herfstvakantie nieuwe voetbaldagen van voetbalschool De Bal De Baas georganiseerd. Na het succes van vorig jaar hebben 80 kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar bij voetbalschool De Bal De Baas twee dagen plezier beleefd in de verschillende voetbalactiviteiten.

Het is weer op “De Burcht”

Op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober organiseert voetbalschool De Bal de Baas een nieuwe editie waarbij jonge voetballers de kans krijgen om beter te worden en om plezier te maken in het voetbal. Vanaf 17 september konden de deelnemers zich inschrijven en de inschrijvingen komen binnen. Inschrijven voor De Bal De Baas kan tot en met 12 oktober. Tijdens de voetbaldagen op sportpark ‘De Burcht’ doen voetballers mee van meerdere verenigingen onder andere van VV NSC Nijkerk, VV Sparta Nijkerk, SDC Putten en SV Veensche Boys.

Iedereen meedoen

Organisator Colin Blom: “Voetbalschool De Bal De Baas is een evenement dat bedoeld is om kinderen te stimuleren om meer te bewegen. Wij proberen door veel verschillende voetbalactiviteiten aan te bieden kinderen plezier in het voetbal te laten beleven en zo kinderen op hun eigen niveau beter te maken. Voor ons is belangrijk dat iedereen mee kan doen, dus daarom proberen wij onze evenementen voor iedereen toegankelijk te houden. Vorig seizoen in de herfstvakantie en in de meivakantie was een groot succes, waarbij ongeveer 180 kinderen meededen! Dit jaar hopen wij er, net zoals vorig jaar, een net zo groot voetbalfeest van te maken.”

Extra’s

“Tijdens de voetbalschool De Bal De Baas proberen wij de kinderen altijd wat extra’s aan te bieden. In de meivakantie hebben de voetballers Bubblebal gespeeld. Dit werd verzorgd door Boev uit Terschuur. Wat een enorm succes was! Dit jaar hebben we weer wat in petto voor de deelnemers, maar dat krijgen de voetballers later te horen. Daarnaast vinden wij vitaliteit een belangrijk thema, daarom proberen wij tijdens de voetbaldagen gezonde voeding te stimuleren. Wij proberen kinderen door middel van een gezonde lunch te laten zien dat gezond eten ook lekker kan zijn.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen