Veensche Boys is medekoploper

Foto:

Veensche Boys is weer helemaal in de race voor de eerste periodetitel.

Delta Sports liet twee punten liggen tegen TOV Baarn (1-1), terwijl Veensche Boys efficiënt winst behaalde op BFC Bussum. Dat betekent, dat Veensche Boys weer op gelijke hoogte staat met Delta Sports. Ook FC De Bilt, met één punt minder, maakt kans op de eerste periode.

Uit tegen Waterwijk zal het moeten gebeuren. En hopelijk doet Veensche Boys dat met dezelfde energie en vindingrijkheid als waarmee BFC werd afgeserveerd. De ploeg uit Bussum kwam aanvankelijk nog wel offensief goed uit de startblokken, maar de paal was Veensche Boys goed gezind. Tot tweemaal toe bracht die doelpaal in het begin redding. Veensche Boys liet zich niet van de wijs brengen en na vijf minuten stond de 1-0 op het scorebord.

Na goed werk van Gerard Kroonenberg kon Kilian van Kasteel prachtig scoren. Niet veel later was het decor ingeruimd voor Nico van den Brom en nam Veensche Boys het spelbeeld over. Hij maakte de 2-0 en de 3-0 na goed voorbereidend werk van Niels Buijtenhus en Stefan Fredriksen.

Na rust was er nog een goal van Danny Brouwer die de keeper van BFC prachtig omspeelde en de 4-0 tegen het net joeg. Het enige dat Veensche Boys kan worden verweten is dat het niet het doelsaldo verder omhoog wist te krikken. Delta Sports heeft drie goals meer gemaakt en hierdoor staan zij eerste op de ranglijst.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen