Ruime overwinning Voice

UTRECHT / De heren van HV Voice hebben zich goed herpakt na het verlies van vorige week.

HMS Achilles met ruime cijfers gewonnen. Voice boekte in met 13-31 de eerste zege.

Vooraf was Voice niet gerust op een goede afloop. Achilles had zijn eerste wedstrijd ruim gewonnen, terwijl bij Voice duidelijk nog wat wedstrijdritme ontbrak. Ook miste de Nijkerkse ploeg een paar spelers, waardoor er geschoven moest worden in de opstelling.

De vrees bleek ongegrond.

Al vanaf het eerste fluitsignaal speelde Voice scherp. De eerste kans was gelijk een doelpunt. Achilles werd al snel op een achterstand van 5 doelpunten gezet. Voice nam na een kwartier wat gas terug, maar de voorsprong bleef ruim en werd vlak voor rust nog groter: 6-14.

De tweede helft kwam Achilles beter uit de startblokken. Na twee doelpunten op rij was de opleving weer over. Met een serie snelle aanvallen breidde Voice de voorsprong verder uit. Achilles scoorde af en toe nog een doelpunt, maar moest met lede ogen toezien dat Voice uitliep naar een monsterscore. Daarmee pakte Voice in de tweede wedstrijd van het seizoen de eerste overwinning.