Gezellige thuisdag volleyballertjes Surf Hoevelaken

Foto:

Het was een leuke en georganiseerde heksenketel in Sporthal De Slag afgelopen zaterdag.

Uit de hele omgeving waren de jongste volleyballertjes (mini’s) naar Hoevelaken afgereisd om speelronde 6 van de competitie af te wikkelen. Met zelfs een Hoevelakens kampioensteam als resultaat!

De mini-volleybal competitie is anders georganiseerd dan de meeste teamsporten. In plaats van ‘normale’ wekelijke uit- en thuiswedstrijden, is er elke week een andere vereniging aan de beurt om álle wedstrijden van de regio te faciliteren. En afgelopen zaterdag was Surf Hoevelaken dus aan de beurt! Dat leverde een levendige sporthal De Slag op, waar vrolijk en fanatiek werd gestreden om de vele sets.

Het leek wel alsof half Hoevelaken was komen kijken, zo vol zat de tribune! En er werd zelfs al een kampioensteam geboren: Surf Mini 5 heeft 3 rondes voor het eind van de eerste competitie-helft al zoveel punten, dat het niet meer in te halen is. En ook Surf Mini 1 en Mini 2 heeft goede zaken voor het kampioenschap gedaan door beide wedstrijden overtuigend te winnen. Mini 3 ligt op koers om een serieuze aanval op de koppositie te doen en Mini 4 is hard bezig om de nodige ervaring op te doen. Maar het belangrijkst was het vele plezier dat de sportertjes zichtbaar hadden! De jeugdcommissie van Surf greep ‘het moment’ ook nog even aan om de dag voor alle mini’s af te sluiten met een spelletjesmiddag, alwaar menig bingoballetje uit de balletjesmachine viel. Het was een leuke thuisdag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen