Geslaagde dag voor judoka’s

Foto:

ALMERE –

Jerrel Haak mocht ZONDAG HET Topjudo toernooi beginnen. hij is erg sterk begonnen eerste partij gewonnen met een taiotos. Tweede partij weer heel sterk en ook met taiotos gewonnen. Derde partij super goed gevochten maar  verloren, omdat de tegenstander Haak doorstuurde. Laatste partij gewonnen met een mooie taiotos waarna een houdgreep volgde. Verdiende 2e plek.

Elena Renes haar liet zich in haar 1e partij even overdonderen en kreeg 2 shidos. daarna maakte ze een mooie heupworp en won haar partij. Tweede partij gelijk sterk in de pakking en een overtuigende ugimata maakte haar winnende punt. 3e partij gewonnen met heup worp. En haar 4e partij onterecht verloren met 3 shido’s, uiteindelijk 2e geworden.
Jayden Van Drie mocht ook starten met zijn wedstrijd. Met zijn 1e partij moest hij nog even wakker worden en verloor door een overname van de tegenstander. Zijn 2e partij wist hij overtuigend te winnen met een hele mooie maroteseonage. Zijn 3e en laatste partij gewonnen met een mooie overnamen. Een verdiende 2e plek.

Jeany Doornekamp en Tom Alfrink hebben allebei hun eerste wedstrijd verloren. Doornekamp heeft haar 2e partij superhard geknokt maar toch verloren met een verwurging. Haar laatste partij had ze een sterkere tegenstander, die gewoon niet in beweging kwam. Dus het was lastig judoën, waardoor ze verloor. Alfrink heeft nog 2 partijen gejudood en superhard geknokt. Hij wist een partij te winnen met een overnamen en is daarmee 3e geworden.

Kaelynn Granneman en Cisca Walet mochten als laatste. Granneman zat bij drie hele sterke dames in de poule en verloor al haar partijen. Walet heeft vandaag ook super geknokt maar ook alle 3 haar partijen verloren.

Als laatste was Nigel Lantveld aan de beurt. Deze ervaren judoka ging er met het zilver vandoor na 4 mooie wedstrijden.

 

Het was weer een geslaagde dag voor de Nijkerkse judoka’s

 

Reacties

article
119128
ALMERE – Jerrel Haak mocht ZONDAG HET Topjudo toernooi beginnen. hij is erg sterk begonnen eerste
https://nijkerk.nieuws.nl/sport/119128/geslaagde-dag-judokas/
2018-11-26T10:59:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/26105112/2018-11-25-rebel-2.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Sport