Slechte tweede helft breekt Voice op

Foto:

De handballers van Voice hebben zichzelf tekort gedaan in de thuiswedstrijd tegen Fortissimo.

Na een goede eerste helft brak het gebrek aan scorend vermogen de ploeg in de tweede helft op. Voice verloor daardoor in de laatste seconden de wedstrijd (18-19).

Voice had eerder dit seizoen de uitwedstrijd met ruime cijfers van Fortissimo gewonnen. De ploeg pakte ook nu gelijk een voorsprong. Deze werd in de loop van de eerste helft langzaam groter. Fortissimo kreeg weinig kansen, waardoor Voice bij rust een comfortabele 11-6 voorsprong had.

In het begin van de tweede helft miste Voice een aantal kansen. Omdat Fortissimo meer doelkansen benutte, slonk de voorsprong heel langzaam. Voice begon slordiger te spelen. Het liet zich te veel afleiden door de soms dubieuze beslissingen van de arbiter. Daardoor kon Fortissimo terugkomen. Vlak voor tijd was de stand weer gelijk.

Geheel in de stijl van de dramatische tweede helft had Voice de pech dat in de laatste minuut de ploeg een penalty onthouden werd. In de daaropvolgende kans ging de bal via de binnenkant van de paal het doel weer uit. Dat gaf Fortissimo de mogelijkheid nog één laatste aanval te plaatsen. In de laatste seconden pakte Fortissimo alsnog een voorsprong en daarmee de winst.

bijdrage van Dieter Bakker

'

Reacties

article
122443
De handballers van Voice hebben zichzelf tekort gedaan in de thuiswedstrijd tegen Fortissimo. Na een
https://nijkerk.nieuws.nl/sport/122443/slechte-tweede-helft-breekt-voice-op/
2019-02-03T21:48:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/04214911/2018-11-04-voice-h1.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Sport