NaamloosREGA-jeugd gaat voor goud

Foto:

Zaterdag is voor de jeugd van tafeltennisvereniging REGA het nieuwe seizoen van start gegaan./

REGA tkomt in de kampioenspoule, het hoogste niveau bij de jeugd. In de kampioenspoule strijden de acht beste jeugdteam om het Nederlands Kampioenschap. De doelstelling van de spelers en de club is duidelijk: kampioen worden!

Zaterdag stond de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma in ’s-Hertogenbosch. Dit was gelijk een goede test, want de Brabanders hebben de op 1 na sterkste speler uit de competitie in hun midden.

De eerste wedstrijd van de middag beloofde gelijk wat voor de rest van de dag;. Rega-speler Thijs Beentjes wist in de 5e game na een 10-6 achterstand zijn wedstrijd alsnog te winnen. David Vrijhoeven wist hierna de 2-0 op het scorebord te noteren. Jibbe van Vliet bood knap tegenstand aan de kopman van de Brabanders, maar wist maar 1 game te winnen.

Nadat ook de dubbel werd binnengesleept stond er een 1-3 voor de Nijkerkers op het bord en dit smaakte naar meer. Jibbe van Vliet wist na zijn verliespartij tegen de kopman zichzelf goed te herpakken. Hij won knap zijn volgende twee partijen. Thijs Beentjes had niet helemaal zijn dag en verloor zijn laatste partij. David Vrijhoeven was de man of the match en bleef met zijn zeer spectaculaire spel deze middag ongeslagen. Eindstand 2-8 voor de Nijkerkers en dus een uitstekend begin van het seizoen.

Aanstaande zaterdag spelen de jongens hun eerste thuiswedstrijd in gebouw Samenspel aan de Watergoorweg 48 tegen SKF uit Veenendaal. De wedstrijd start om 15:00uur.

bijdrage van Jan peter Meerveld

'

Reacties

article
122477
Zaterdag is voor de jeugd van tafeltennisvereniging REGA het nieuwe seizoen van start gegaan./ REGA
https://nijkerk.nieuws.nl/sport/122477/naamloosrega-jeugd-gaat-voor-goud/
2019-02-04T20:59:29+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/02/04205845/2019-02-04-jeugdteam-rega-3.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Sport