Scott Deroue: Puntjes op de i zetten

Foto:

Komende zaterdag heeft Scott Deroue zijn laatste test op het TT Circuit Assen, voordat hij afreist naar Spanje

Daar wordt de eerste ronde van het WK Supersport 300 kampioenschap verreden. Tijdens de trainingsdag op zijn thuiscircuit wil Deroue met zijn team de laatste puntjes op de i zetten, om zo te kunnen vechten voor een goed resultaat op Motorland Aragon.

Scott Deroue heeft afgelopen maand met MTM Kawasaki Racing hard en goed gewerkt tijdens diverse tests in Spanje. Zaterdag 30 maart is de laatste test, voordat het seizoen echt gaat beginnen in Aragon. Naast het finetunen van de afstelling, kan Deroue ook ritme opdoen op zijn thuiscircuit voor de tweede race van het seizoen.

Na de test vertrekt het team richting Motorland Aragon waar in het weekend van 5 tot en met 7 april de openingsronde van de WK Supersport 300 op het programma staat. Dit jaar heeft deze klasse een startveld van maar liefst 50 rijders. Daarom wordt er in twee groepen getraind. De snelste 30 rijders kwalificeren zich zaterdag rechtstreeks voor de wedstrijd. In deze eerste race zullen de verhoudingen in het veld duidelijk gaan worden. Deroue wil zich natuurlijk gaan mengen in de strijd vooraan.

Scott Deroue: ‘Ik heb veel zin om te beginnen! Ik hoop dat we tijdens de test in Assen nog een stap voorwaarts kunnen maken, want we zijn er in mijn ogen nog niet. Ik ben niet vaak zenuwachtig, maar dat ben ik eigenlijk nu wel voor de eerste race. Er zijn nieuwe reglementen en in Aragon gaan we zien hoe de verhoudingen zijn. Als team hebben we hard gewerkt deze winter, dus daar kan het niet aan liggen. Ik ga vol goede moed naar Aragon en hoop daar het seizoen sterk te starten!’

'

Reacties

article
125681
Komende zaterdag heeft Scott Deroue zijn laatste test op het TT Circuit Assen, voordat hij
https://nijkerk.nieuws.nl/sport/125681/scott-deroue-puntjes-op-de-i-zetten/
2019-03-27T22:27:41+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/03/27222658/2019-03-28-deroue-1.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Sport