NSC blijft winnen

ENTER – NSC begon goed aan de wedstrijd en kwam na vijf minuten op een 0-1 voorsprong.

Eyup Terlemez werd onderuit gelopen in het strafschopgebied en verdiende daarmee een penalty. Yannick Cornelisz schoot beheerst binnen. In de fase die daarna volgde had NSC het moeilijk. Enter Vooruit zat kort op de man en NSC had daar moeite mee. Na een half uur nam NSC het heft weer in handen en was het Yordi Grovenstein die NSC op fantastische wijze op 0-2 zette. Na een mooie solo draaide hij de bal in de verre kruising. NSC ging meteen daarna voor de 0-3. Een schitterende pass van Mauro Peters op Grovenstein werd mooi afgemaakt. Met een 0-3 gingen we de rust in.

Na de rust had Yordi Grovenstein al snel de 0-4 kunnen maken, maar zijn schot ging alleen op de keeper af naast. Enter Vooruit kwam er soms ook goed uit en kreeg een paar kansjes waar ze uit konden scoren. Wel moet er bij gezegd worden dat dat kwam omdat NSC slordiger ging voetballen. Een paar minuten voor het eindsignaal nog een grote kans voor Eyup Terlemez, zijn schot na een pass van Mark Fennebeumer werd gepareerd door de keeper. Het bleef bij 0-3. Maar met een 0-3 overwinning mag je niet klagen al had de score hoger uit moeten pakken.