CBS Holk en Rehobothschool winnaars van 19e Rabobank Schoolvoetbaltoernooi

Foto:

Onder zeer frisse en soms natte omstandigheden, maar met hartverwarmende inzet is woensdag 8 mei het 19e Rabobank Schoolvoetbaltoernooi bij vv Sparta Nijkerk gespeeld.

Na ruim 60 poulewedstrijden waren het de meisjesteams van De Hoeksteen, De Open Kring, de Rehobothschool en de Johannes Calvijnschool die de halve finales wisten te bereiken. Bij de jongens waren dat de teams van De Koningslinde, De Hoeksteen, CBS Holk en de Rehobothschool.

Uiteindelijk leverde dit rond 18.00 uur bloedstollende finales op tussen de Johannes Calvijnschool en de Rehobothschool, die met 1–2 in het voordeel van de Rehobothschool
werd beslecht. Bij de jongensfinale tussen CBS Holk en De Hoeksteen was het nog spannender, omdat na de 1–1 in de wedstrijd er strafschoppen moesten worden genomen,. Daarbij bleek  CBS Holk de sterkste.

CBS Holk is voor het derde jaar op rij winnaar en mag de wisselbeker houden. De Koningin Emmaschool was volgens de scheidsrechters de sportiefste school en won de Nol te Riele – Fair Playcup

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen