Geen escape voor sc Hoevelaken

Net als direct na de winterstop heeft Hoevelaken weer een vier op een rij te pakken.

Echter, daar waar het eerder ging om vier overwinningen, hele belangrijke achteraf gezien, gaat het nu om vier nederlagen. Het verschil met de vorige drie nederlagen is alleen, dat er nu wel zelf werd gescoord.

Meerdere gezichten

De wedstrijd tussen Hoevelaken en VIOS Vaassen was er één met meerdere gezichten. In de eerste tien minuten kreeg Hoevelaken twee, drie opgelegde kansen om de score te openen, maar na twintig minuten spelen stond er een 0-2 tussenstand op het bord. Toen VIOS snel na de rust de voorsprong vergrootte naar 0-3 leek Hoevelaken, na drie eerdere nederlagen, de hele gifbeker te moeten leegdrinken.

Halverwege de tweede helft ontstond er plotseling een Hoevelakens kwartiertje. Met een fraaie boogbal bracht Jeffrey Huisman twintig minuten na de thee Hoevelaken terug in de wedstrijd. Toen drie minuten later Robin Elverding vanuit een direct vrije trap voor de aansluitingstreffer zorgde, leek een derde escape deze week, na Liverpool en Tottenham Hotspurs, in de maak. In de 75e minuut stond de lat die escape echter in de weg. Patrick Kloppenburg leek na een scrimmage-achtige situatie voor de gelijkmaker te tekenen, maar hij mikte net te hoog.

Met wat aanvallers voor de twee centrale verdedigers probeerde Hoevelaken alsnog langszij te komen, maar de punten gingen mee naar Vaassen.