NSC promoveert (video)

NSC begon beter aan de wedstrijd en kwam terecht op 1-0.

SDVB kwam snel terug op 1-1 en was daarna een kwartier de betere. In de laatste fase van de eerste helft nam NSC het heft weer in handen.

Na rust kwam NSC via een fenomenaal spelende Grovenstein in de 46e minuut op 2-1. Nadat de keeper van SDVB een terechte rode kaart kreeg na een charge op Grovenstein sloeg NSC toe. Uit een corner van Cornelisz maakte Mauro Peters de 3-1. En een paar minuten later was het weer Grovenstein die zijn tegenstander helemaal zoek speelde en de stand naar 4-1 tilde. NSC bleef de aanval zoeken en weer was het Grovenstein die nu de bal goed voorgaf en Fennebeumer in stelling bracht. Een mooie goal van de spits die ook goed speelde ondanks zijn weinige speelminuten. In de laatste minuut was het Wallet die zijn afscheidsdoelpunt maakte en NSC op 6-1 zette.

NSC is hiermee de terechte kampioen en promoveert weer naar de hoofdklasse.