Sparta Nijkerk VR1 sluit geweldig seizoen ongeslagen af

20 wedstrijden gespeeld, 17 overwinningen, 3 gelijke spelen, geen enkele nederlaag, 48 doelpunten voor, 11 doelpunten tegen, 13 keer de 0 gehouden en maar liefst 13 punten voorsprong op de nummer 2 SDC Putten VR1.

Dat zijn cijfers waar je trots op kan zijn!

Na het behaalde kampioenschap op 4 mei was er nog maar 1 doel voor de vrouwen van Sparta Nijkerk; ongeslagen blijven in de resterende 3 wedstrijden. Dat zou een unieke prestatie zijn voor een debutant in de 3e klasse. De missie slaagde, al ging dat in de laatste wedstrijd niet gepaard met mooi voetbal. In de uitwedstrijd tegen DVS’33 VR2 in Ermelo werd, overigens ook voor het eerst dit seizoen, niet gescoord en was een 0-0 eindstand het logische gevolg van een slaapverwekkende wedstrijd.

Beide teams kregen 1 grote kans, DVS’33 voor rust en Sparta Nijkerk na rust, en daarmee is eigenlijk het verhaal van de wedstrijd wel verteld. De Spartanen hadden het betere van het spel, maar te weinig drive om dit in een doelpunt uit te drukken.

Met een voldaan gevoel kan terug gekeken worden op een fantastisch seizoen en met vertrouwen alvast vooruit gekeken worden naar het nieuwe seizoen, waarin Sparta Nijkerk VR1 uit mag komen in de 2e klasse.