Veensche Boys vergeet trekker over te halen

Foto:

Veensche Boys heeft in de Tweede Klasse G de tweede zege op zak.

Door een magere 1-0 overwinning op FC Dinxperlo heeft het team van coach Erik Assink zich inmiddels opgewerkt naar een zesde plek. Maar Veensche Boys maakte het zich onnodig moeilijk en had al veel eerder de trekker moeten overhalen.

Vooral in de eerste helft speelde het team uit Nijkerkerveen dominant en was het heer en meester op het veld. Dat werd echter niet uitgedrukt in klinkende munt. Pas in de twintigste minuut werd het net gebold door een frommelgoal van Nico van den Brom. Veensche Boys had de zege al in de eerste helft veilig kunnen stellen, maar het beloonde zich te weinig.

Door het uitblijven van meer goals herwon FC Dinxperlo aan vertrouwen en ging in de tweede helft vol in de aanval met opportunistisch lange ballen naar voren. Het was niet dat een goal voor de tegenpartij in de lucht hing, maar voorkomen is meestal beter dan genezen en daardoor bleef het tot de laatste minuut spannend. FC Dinxperlo staat met haar verlies nog altijd met lege handen (nul punten uit drie duels).

bijdrage van Kees van den Heuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen