Spannende sport tijdens Jumping Indoor Nijkerk

De eerste twee dagen van de Jumping Indoor Nijkerk zijn goed verlopen.

Enthousiaste ruiters, mooie prijzen en spannende springsport. De ruiters springen twee parcoursen om een finale plek te bemachtigen voor de zaterdagavond.

Woensdag is gestart met de klasse L, waarin meerdere Neuderuiters aan de start verschenen. Willemijn van de Bunt wist in zowel in het eerste als in het tweede parcours er met een prijs vandoor te gaan en is hiermee verzekerd van een finaleplek. Ook Dee Jay Pijpers en Jan Hein Brusse, instructeur bij de Neuderuiters en hoofdsponsor met DecoCenter Woonwinkels, wisten een finale plek te bemachtigen.
’s Avonds was het de beurt aan de B ruiters. Naast het foutloos rijden krijgen zij ook stijlpunten van de jury wat de klassering bepaald. Wederom veel Neuderuiters die in de prijzen reden. Corry de Meijer – van de Braak, Margretha Scholten, Henk-Jan Smit en Anna de Jonge reden nette rondes en gingen met een prijs naar huis. Henk-Jan, tevens lid van de organisatie, en Margretha zien we zaterdagavond terug in de finale.

Donderdag kregen alle ruiters in de klasse B en L nog een mogelijkheid om zich te plaatsen voor de finale. Neuderuiter Bianca van Lenth wist het eerste parcours te winnen en is verzekerd van een finale plaats. Wim den Hartogh had ook twee keer prijs en zien we ook terug in de finale. Anna de Jonge reed net geen prijs maar wel goed genoeg om finale te rijden. Donderdag avond reed Jonneke Scholten twee mooie foutloze ronde in de klasse L en heeft hiermee ook een felbegeerde finale plek te pakken.

Vrijdagavond staat het 1.40m op het programma met een eerste prijs van maar liefst €1000,-. Deze prijs wordt aangeboden door hoofdsponsor Decocenter Woonwinkels. Toegang is gratis.

Meer foto’s van Arjen Gerritsma in de fotoserie en nog veel meer op zijn site.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden