DOTO traint op velden Veensche Boys

Foto:

Woensdag 13 mei startte sportvereniging DOTO met trainen in de buitenlucht.

De vereniging, die gewoonlijk sporthal de Baggelaar als thuisbasis heeft, traint in verband met de corona maatregelen tijdelijk op een veld van Veensche Boys. Het is even wennen in vergelijking met het sporten in de gymzaal, maar uit het enthousiasme van de leden, leiding én ouders blijkt dat het buiten sporten een goed alternatief is!

Het sporten in de zaal zit er voorlopig nog niet in. Toch wil DOTO haar leden in de tussentijd sport aan blijven bieden. Hierdoor is de vereniging genoodzaakt om creatief te werk te gaan. Een samenwerking tussen de twee Nijkerkerveense sportverenigingen lag daarom voor de hand.

Sporthal de Baggelaar, het thuishonk van DOTO, ligt direct naast de velden van de Veensche Boys. Hierdoor is er de mogelijkheid om turntoestellen te gebruiken en kan DOTO haar leden ook in de buitenlucht kwalitatief hoge lessen aanbieden. Iets wat de vereniging op hoge waarde schat.

Uit liefde voor sport

We zijn erg dankbaar voor de hulp van de Veensche Boys. Juist nu is het belangrijk dat verenigingen de handen ineen slaan om hun leden sport aan te kunnen blijven bieden. Sport verbindt én houdt je gezond, wat belangrijk is in deze tijden.” aldus Jeroen van Keulen (verenigingsmanager DOTO).

Wil je meer weten over de buitenlessen van DOTO? Neem een kijkje op de website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden