Nieuwe hoofdsponsors Weldam

Foto:

Dé Register Makelaar en Meesters in Hypotheken zijn de nieuwe hoofdsponsors van Tennisvereniging Weldam in Hoevelaken.

Ze volgen daarmee Jumbo Supermarkt Hoevelaken op, die de laatste jaren hoofdsponsor is geweest van de vereniging.

Volgens Maurits Kamphorst, directeur van Dé Register Makelaar is de sponsoring een logische keuze: “Wij waren op zoek naar een vereniging die net als ons sociaal betrokken is, midden in de maatschappij staat en telkens een stapje meer durft te zetten. Daarnaast zien wij Hoevelaken als één van de mooiste gebieden van Nederland. TV Weldam is dus een geweldig uithangbord voor ons als bedrijf!”

Wilco Aalbers, directeur van Meesters in Hypotheken, beaamt de sociale betrokkenheid van de vereniging: “Ik ben zelf 3 jaar geleden begonnen met tennissen bij TV Weldam. De vereniging wordt volledig gerund door vrijwilligers en iedereen draagt een steentje bij. Heel gaaf om te zien en onderdeel van te zijn!”

Dé Register Makelaar gaat de sponsoractiviteiten bij TV Weldam verder uitbreiden middels een clubbonus. Dit houdt in dat wanneer leden of ouders van jeugdleden hun huis verkopen via Dé Register Makelaar, er 250 euro in de clubkas wordt gestort.
Voor Meesters in Hypotheken geldt dat zij een korting van 250 euro geven op het adviestarief, uiteraard is een eerste gesprek met één van de adviseurs vrijblijvend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen