Veel belangstelling voor hockeyochtend HC Nijkerk

Foto:

Ruim 90 kinderen hebben afgelopen zaterdag 4 juli een sportieve ochtend gehad bij Hockeyclub Nijkerk.

Onder begeleiding van enthousiaste jeugdtrainers hebben de kinderen verschillende hockeyonderdelen kunnen volgen. Onder hen waren ruim 25 kinderen die voor het eerst kennis hebben gemaakt met deze sport. Gelukkig mochten ouders ook weer aanwezig zijn. Vorige week zaterdag was de eerste ochtend, met evenzoveel kinderen.

Vanwege het coronavirus was het een bijzonder seizoen omdat er lange tijd geen hockey mogelijk was. Om alle kinderen alsnog zoveel mogelijk te laten hockeyen gaan de trainingen langer door en hebben wij dit seizoen afgesloten met de twee ‘open’ ochtenden voor alle Jongste Jeugd leden van de club en andere kinderen waaronder veel vriendjes van onze leden. Hoogtepunt van deze ochtenden was een wedstrijdje tussen alle kinderen en de jeugdtrainers, met als winnaars de kinderen. De ochtenden werden afgesloten met een broodje knakworst en ranja.

Alle kinderen die hebben meegedaan en het nog een keer willen proberen kunnen ook nog meedoen met onze zomerhockeytrainingen.

Lijkt hockey jou een leuke sport, word lid! Dat kan al vanaf zes jaar. Bezoek de website, www.hcnijkerk.nl, hier vind je het aanmeldingsformulier. Voor meer informatie: [email protected] of [email protected] (voor kinderen tot en met tien jaar).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen