NTC opent derde padelbaan

Foto:

Woensdag 8 september opende de Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging NTC haar derde padelbaan.

De opening zal werd verricht door wethouder Nadya Aboyaakoub Akkouh, waarna vier goede padelspelers een demowedstrijd speelden.

De derde baan werd aangelegd pal tussen de bestaande twee padelbanen, want daar was bij de aanleg van die eerste twee banen al rekening mee gehouden

Groei aantal leden

De groei van het aantal leden is opvallend. In een jaar tijd steeg dat van 450 naar 560. 80% daarvan is ongeveer padeller. Daarom moest die derde baan er wel komen
Gelukkig was bij de aanleg van die banen al in de mogelijkheid voorzien om in de toekomst een derde baan toe te voegen: de ondergrond en de voorlopige voorzieningen voor de baanverlichting waren destijds al meegenomen in de aanleg. Voor de derde baan die nu geopend is, hoefden de bouwers dus in feite niet meer dan de kooi en de verlichting te installeren. Na drie dagen van hard doorwerken was de baan gereed.

“Met de komst van de derde baan kunnen de leden van NTC nog meer vrijspelen,” vertelt voorzitter Stef Loos, “maar ook blijft de mogelijkheid bestaan om een padelbaan te huren. Dat gebeurt vaak, omdat mensen het eens willen proberen of bijvoorbeeld als bedrijfsuitje.”
“Padel is echt een verslavend spelletje,” vult Evan Kroon aan, bestuurslid en tennisser én padeller. “Het is makkelijk aan te leren, ook als je nog nooit getennist hebt. Het is mooi om te zien dat padel zo’n eigen dynamiek heeft.”

Maar of de wethouder nog een keer komt padellen? In haar antwoord bleef ze een beetje vaag.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden