Veensche Boys maakt het verschil in de slotfase

Foto:

SCHERPENZEEL – Veensche Boys heeft uit tegen de Valleivogels met 0-3 gewonnen.

De doelpuntenproductie kwam evenwel laat op gang. Pas in de laatste kwartier kon het verschil worden gemaakt en werden de Valleivogels opgerold.

Daar zag het in de eerste helft nog helemaal niet naar uit. Het kwartje had toen ook zomaar in het voordeel van de De Valleivogels kunnen vallen. De ploeg uit Scherpenzeel verzuimde echter de kansen te verzilveren. Veensche Boys liet dat ook na, waardoor beide teams met 0-0 de rust in gingen.

Na de thee was het Veensche Boys dat zat kansen creëerde, maar die niet wist te verzilveren. Assink haalde vervolgens Lucas Mercera eruit, zette Klaas Bout op rechtsback en daarna werd ook nog Mohammed Nouri ingebracht. Dat leidde al tot de nodige kansen via Klaas Bout en Julian Buitenhuis. Pas een kwartier voor tijd werd de eerste goal gemaakt. Tom van Donselaar zette voor en Klaas Bout kopte met effect de bal onderkant lat, waarna de bal er via de binnenkant invloog. Daarna had Yannick Bouw via Mohammed Nouri de mogelijkheid om de bal vrij in de goal te schieten, maar hij poeierde de bal hoog over. Yannick Bouw liet zich dat overigens geen tweede keer zeggen en via Klaas Bout kon de topscoorder daarna alsnog de 0-2 aantekenen. Toen De Valleivogels al op haar rug lag kon invaller Jiri van Kasteel de marge nog in de laatste minuten vergroten naar 0-3.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen