Opnieuw uitnederlaag sc Hoevelaken

Foto:

WAGENINGEN – Voor de vierde keer in de laatste vijf uitwedstrijden wist Hoevelaken zelf niet tot scoren te komen.

Uit verloor Hoevelaken de wedstrijd, die niet verloren hoefde te worden met 1-0 van SKV. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven.

In de eerste helft bakten beide ploegen er weinig van. Er viel geen lijn in de spelwijze van zowel SKV als Hoevelaken te ontdekken. Een kans voor Joeri van den Hoeven voor Hoevelaken in de openingsfase en een schot op doel van SKV in de slotfase van de eerste helft, waar Gijs Leebeek met een goede redding de gasten overeind hield, waren de enige twee noemenswaardige wapenfeiten.

In de tweede helft liet Hoevelaken meer de tanden zien. Met Bas Hengeveld voor de geblesseerde Edwin Duijst en centrale verdediger Ludo Horst wat meer vooruit geschoven, zocht Hoevelaken meer de aanval. Dat leidde tot een vernietigende uithaal van de invaller, met een goede redding van de Wageningse sluitpost, alsmede een kopbal op de lat van Siem Kooistra. Verder probeerde Hoevelaken SKV wel vast te zetten, maar na iedere vastgelopen aanval werd de bal vanuit de Wageningse defensie naar voren geroeid. Een kwartier voor tijd kwam daar vanuit het niets een treffer voor SKV uit voort en daarmee leek de wedstrijd wel gespeeld. Met Daan Vinke voor Robin Elverding kwam er nog wat meer dreiging naar voren, maar tot grote gevaren leidde dat niet. Hoevelaken pakte niet het punt waar het wel recht op had en moet dinsdagavond 10 mei, in de inhaalwedstrijd tegen VVOP, hopen op meer.

bijdrage van Robert Kreuning

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen