Competitieteams Topsquash Nijkerk Kampioen

Foto:

Topsquash Nijkerk heeft dit seizoen met twee herenteams meegespeeld in de competitie van Squash Bond Nederland.

Heren 1 speelde in de promotieklasse en heren 2 in de eerste klasse. Op vrijdag 13 mei werden de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Het tweede team moest thuis nog één keer aantreden tegen een team uit Utrecht. In teams van 4 personen wordt iedere vrijdagavond om 20.00 uur tegen elkaar gespeeld.
Deze laatste wedstrijd werd klinkend gewonnen. “Maar twee rondes ervoor was al duidelijk dat wij niet meer in te halen waren,” gaf teamcaptain Dennis van Norden aan. “Het is een individuele sport, maar we hebben er als team gestaan om het kampioenschap binnen te halen.”
Het eerste team was al eerder verzekerd van hun eerste plek. Zij wonnen hun laatste wedstrijd en passeerden zo het team dat al was uitgespeeld en boven aan stond.

Beide teams promoveren het komende seizoen naar een hogere klasse. Mathieu Terporten: “Voor beide teams is het doel om in de hogere klasse te blijven. Een sportieve uitdaging waar de beide teams zeker voor zullen gaan.”
Van Norden en en Terporten besluiten: ”Squash is al vaker uitgeroepen als de meest gezonde sport: een goede work-out, snel, intensief en het is altijd gezellig bij Topsquash Nijkerk!”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen