Telstar al weer met lege handen

HOEVELAKEN – Het is Telstar niet gelukt een einde aan de verliesreeks te maken. Op bezoek bij Victum kwam Telstar in de tweede helft sterk terug tot 10-10, maar uiteindelijk pakte de thuisclub met 16-10 de overwinning.

Tegenwind
De voorbije weken zoekt Telstar naar de juiste vorm. Hier en daar is wel een lichtpuntje te zien, maar er wordt te weinig gescoord. Tegen Victum speelde de wind een grote rol. In de eerste helft kon Telstar door de wind haast geen kansen creëren. Telstar leed te makkelijk balverlies en gaf Victum zo alle gelegenheid uit te lopen. Dit deden ze wel, maar bij rust was het gaatje van drie punten nog te overzien.

Wakker schrikken
Telstar knokte zich de tweede helft terug in de wedstrijd. Verdedigend korfbalde Telstar goed, maar vergat de gelijkmaker te maken. Doelpunten bleven lang uit, tot de gelijkmaker toch viel. Daar schrok Victum wakker van, zocht de doelpuntenmakers op en liep uit naar 16 – 10.

Voorlaatste
Door deze nederlaag staat Telstar nu voorlaatste. Gelukkig zijn de verschillen nog erg klein. Na het veldseizoen is er dus werk aan de winkel. Na een week pauze start de voorbereiding voor het zaalseizoen. De competitie begint 13 november weer.Verslaggever: Wilbert van Dijk