Derde penalty kost NSC twee punten

NIJKERK – NSC zag zaterdag de thuiswedstrijd tegen RVVH op de valreep in een gelijkspel eindigen: 1-1. De Nijkerkers kwamen in de 25e minuut op voorsprong door een doelpunt van Rinke Rozema.

In de 60e minuut kreeg RVVH de kans om vanaf de penaltystip op gelijke hoogte te komen, maar de gasten verzilverden die mogelijkheid niet. NSC kroop door het oog van de naald toen de uitclub tien minuten later, nadat Rozema het veld met een rode kaart had verlaten, opnieuw geen gebruik maakte van een strafschop. Maar drie keer is scheepsrecht, ook voor RVVH. De ploeg kwam alsnog langszij, na een penalty in de 95e minuut: 1-1.
bron: omroepN