HV Voice/ BvB-groep thuis onderuit tegen Westsite

NIJKERK – De herenhandballers van HV Voice/ BvB-groep hebben de laatste wedstrijd van de eerste helft van het buitenseizoen met verlies afgesloten. Net als vorige week miste de ploeg een aantal spelers. Tegen de tegenstander van afgelopen zaterdag, Westsite uit Amsterdam, stonden daarom opnieuw enkele spelers niet op hun vertrouwde positie.

De wedstrijd begon een stuk later dan volgens het programmaboekje omdat het arbitrale duo in de file terecht was gekomen. Beide ploegen hadden hun concentratie ondanks het lange wachten goed vast weten te houden. Er werd op hoog tempo gespeeld en beide teams wisten hun kansen te benutten. Bij een stand van 3-4 voor Westsite begon het tekort aan opbouwspelers Voice op te breken. Westsite liep vrij simpel uit, terwijl Voice steeds meer moeite kreeg om kansen te creëren. Bij rust was de wedstrijd met een stand van 6-14 feitelijk al gespeeld.

Ook in het begin van de tweede helft kon Voice weinig creëren. Met nog zo’n 20 minuten te spelen veranderde het spelbeeld. De Nijkerkers kregen in de verdediging meer grip op de aanvallers van Westsite en er werden nog maar weinig kansen weggegeven. Aanvallend wist Voice te profiteren van de ruimte die ontstond. Met vijf doelpunten op rij werd de achterstand een stuk draaglijker. Uiteindelijk moest HV Voice/ BvB-groep genoegen nemen met een 15-21 verlies. De ploeg kan zich nu gaan concentreren op het binnenseizoen.

De wedstrijd begon een stuk later dan volgens het programmaboekje omdat het arbitrale duo in de file terecht was gekomen. Beide ploegen hadden hun concentratie ondanks het lange wachten goed vast weten te houden. Er werd op hoog tempo gespeeld en beide teams wisten hun kansen te benutten.
Bij een stand van 3-4 voor Westsite begon het tekort aan opbouwspelers Voice op te breken. Westsite liep vrij simpel uit, terwijl Voice steeds meer moeite kreeg om kansen te creëren. Bij rust was de wedstrijd met een stand van 6-14 feitelijk al gespeeld.