Hoevelaken lijdt zure nederlaag

HOEVELAKEN – Na de blamerende nederlaag tegen VVOP (1-6) is Hoevelaken er zaterdag opnieuw niet in geslaagd een resultaat te behalen. De ploeg van trainer Jan van Ginkel verloor met 2-0 van Unicum.

Beide elftallen waren aan elkaar gewaagd. Nadat de kans van Ruud Kassenaar op 0-1 op de doellijn strandde, scoorde Unicum vanuit de counter: 1-0. Raymond Buis moest voor rust met twee keer geel van het veld. In de tweede helft faalde Patrick Kloppenburg één op één met de doelman. Opnieuw was het een counter van Unicum die de uitploeg nekte: 2-0. Hoevelaken, dat de ambitie heeft hogerop te komen, staat nu op de voorlaatste plaats in de 3e klasse B.
Bron: OmroepN