NSC stelt teleur in Ede

NIJKERK – NSC speelde zaterdag, tot dusverre, de slechtste wedstrijd van het seizoen in de hoofdklasse B. De Nijkerkers hadden in Ede weinig in te brengen tegen DTS’35: 2-0.

NSC miste de geblesseerde spelmaker Rinke Rozema, en dat was te merken. Het team van trainer Jerry Cooke beperkte zich in de eerste helft vooral tot tegenhouden. Dat lukte: 0-0 bij rust. Ook in de tweede helft bleef NSC in balbezit machteloos en slordig. Imad Azaoum werkte de bal na een uur, met z’n hand, achter keeper Koen Verhoeff. De scheidsrechter keurde het doelpunt goed: 1-0. Mike Peters besliste het duel in de counter. NSC staat nu twaalfde.
Bron: OmroepN