Telstar levert wanprestatie

Eens in de zoveel tijd heb je van die wedstrijden dat er helemaal niks lukt. Telstar overkwam dat gisteren tegen Rheko. Dat team speelde zeker niet briljant, maar ging met een 6-10 overwinning wel lachend naar huis.

Off day
Onder een heerlijk zonnetje leek er een mooie wedstrijd op het programma te staan. Telstar en Rheko maakten er de voorbije jaren leuke en spannende wedstrijden van. Spannend was het de eerste helft zeker, leuk niet bepaald. Spannend of Telstar überhaupt zou scoren de eerste helft. Dat duurde knap lang, want pas vlak voor rust scoorde Telstar de 1-2.
Ondanks het droevige spel stond Telstar nog  maar één puntje achter. Opnieuw beginnen en de schouders eronder, zou je dan denken. Kort na de hervatting  verdubbelde Telstar de score, maar daarmee was de opleving wel voorbij. Niets lukte. Via 3-5 kwam Telstar nog terug tot 5-5, maar daarna was het helemaal over. Rheko maakte de wedstrijd toen in vlot tempo af en won met 6-10.

Laag op de ranglijst
Door de nederlaag is Telstar gezakt naar de zesde plaats. Volgende week wordt cruciaal tegen Victum. Bij winst handhaaft Telstar zich in de middenmoot, bij een nederlaag kan Telstar ook opeens laatste staan.
verslaggever: Wilbert van Dijk