Surf heren 1 tegen Surf heren 2

HOEVELAKEN- Voor heren één van Surf was het de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Hierbij mochten ze aantreden tegen het kampioensteam uit de tweede klasse van vorig jaar, Surf heren 2. De ultieme derby dus. Heren 2 probeerde de ongelukkige 4-0 nederlaag van vorig week van zich af volleyballen door getergd aan de pot te beginnen. Heren 1 was daarom ook de onderliggende partij in de eerste twee sets. Vooral op de middenpositie liet het eerste team verschillende kansen liggen.
Na deze twee verloren sets kwam het eerste beter in zijn spel, ook al door een paar omzettingen in de  basis. Aan de buitenkant werd meer gescoord waardoor het blok van heren 2 werd verschoven naar de buitenpositie. De middenmannen van heren 1 kregen daarom meer ruimte om te scoren. Heren 1 kon zijn eigen spel gaan spelen. Dat resulteerde in twee winnende sets. De vijfde set is altijd spannend, maar ook in deze set trok het eerste aan het langste eind. 3-2 tegen een sterke tegenstander is een goed resultaat om het seizoen mee te beginnen.verslaggever: Alexander Gijsen

verslaggever: Alexander Gijsen