Verlies voor gehavend HV Voice- BvB/groep

NIJKERK – Het herenteam van HV Voice- BvB/groep was afgelopen zaterdag door een aantal afzeggingen verre van compleet. Dus moest er gepuzzeld moest worden met de opstelling en stonden verschillende spelers niet op hun vertrouwde positie. Dat kwam het spel niet ten goede.

Sterker ZaanstreekTegenstander Zaanstreek draait mee in de top van de competitie en was van meet af aan sterker. In de eerste helft kwam Voice vooral in de aanval te kort: te weinig variatie en te weinig creativiteit om langs de Zaanse verdediging van te komen. Balverlies leidde tot enkele snelle tegenaanvallen, waardoor Zaanstreek gemakkelijk uit kon lopen naar een ruststand van 5-13.In de tweede helft veranderde het spelbeeld weinig. Het lukte Voice niet om beter in het spel te komen en kansen te creëren. Daarentegen wist Zaanstreek de score met snelle spelhervattingen snel op te voeren, ondanks enkele goede reddingen van beide Nijkerkse doelmannen. De Nijkerkers moeten deze verliesbeurt (10-30) maar snel vergeten.
verslaggever: Dieter Bakker

Sterker Zaanstreek
Tegenstander Zaanstreek draait mee in de top van de competitie en was van meet af aan sterker. In de eerste helft kwam Voice vooral in de aanval te kort: te weinig variatie en te weinig creativiteit om langs de Zaanse verdediging van te komen. Balverlies leidde tot enkele snelle tegenaanvallen, waardoor Zaanstreek gemakkelijk uit kon lopen naar een ruststand van 5-13.
In de tweede helft veranderde het spelbeeld weinig. Het lukte Voice niet om beter in het spel te komen en kansen te creëren. Daarentegen wist Zaanstreek de score met snelle spelhervattingen snel op te voeren, ondanks enkele goede reddingen van beide Nijkerkse doelmannen. De Nijkerkers moeten deze verliesbeurt (10-30) maar snel vergeten.