Cornelisse uit de strijd genomen

LEXINGTON – Dressuuramazone Adelinde Cornelisse uit Nijkerk is dinsdag bij de Wereldruiterspelen in Lexington uit de strijd genomen. Cornelisse mocht haar kür niet afmaken nadat haar paard Parzival op zijn tong had gebeten, waardoor het bloed in de mond kreeg.Nederland nam maandag de leiding in het landenklassement door goede prestaties van Hans Peter Minderhoud uit Harskamp en Imke Schellekens-Bartels.
Een interview met de amazoneruiter is te zien op : http://www.paardensport.tv/
 
Nederland toch wereldkampioen”Ik kan het niet geloven dat we echt goud hebben gewonnen”, stamelde Edward Gal (Harskamp), direct na een schitterende rit met Moorlands Totilas in de Grand Prix, die met een score 84.043% werd bekroond. “Ik kan het niet geloven, na alle tegenslagen die we hebben gehad.
bron: Omroep Gelderland en KNHS

LEXINGTON – Dressuuramazone Adelinde Cornelisse uit Nijkerk is dinsdag bij de Wereldruiterspelen in Lexington uit de strijd genomen. Cornelisse mocht haar kür niet afmaken nadat haar paard Parzival op zijn tong had gebeten, waardoor het bloed in de mond kreeg.

Nederland nam maandag de leiding in het landenklassement door goede prestaties van Hans Peter Minderhoud uit Harskamp en Imke Schellekens-Bartels.

Een interview met de amazoneruiter is te zien op : http://www.paardensport.tv/

 

Nederland toch wereldkampioen
“Ik kan het niet geloven dat we echt goud hebben gewonnen”, stamelde Edward Gal (Harskamp), direct na een schitterende rit met Moorlands Totilas in de Grand Prix, die met een score 84.043% werd bekroond. “Ik kan het niet geloven, na alle tegenslagen die we hebben gehad.

bron: Omroep Gelderland en KNHS

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen