Schooltennis in Hoevelaken weer voorbij

Foto:

Na haar clubkampioenschappen was TV Weldam gastheer voor de jeugd. De afgelopen twee weken maakten leerlingen uit de groepen vijf en zes van de basisscholen De Spreng, De Globe en het Blokhuus kennis met tennis. Trainer Cor Varenkamp leerde de kinderen enkele beginselen. Met veel plezier waren de kinderen daar mee bezig en verwend met limonade en koek vertrokken ze na ruim een uur weer welgemoed terug naar school.Deze sportieve ontmoeting is opgezet in het kader van ‘schooltennis’ door de gemeente Nijkerk in samenwerking met de KNLTB en TV Weldam.

foto: TV Weldam

Na haar clubkampioenschappen was TV Weldam gastheer voor de jeugd. De afgelopen twee weken maakten leerlingen uit de groepen vijf en zes van de basisscholen De Spreng, De Globe en het Blokhuus kennis met tennis. Trainer Cor Varenkamp leerde de kinderen enkele beginselen. Met veel plezier waren de kinderen daar mee bezig en verwend met limonade en koek vertrokken ze na ruim een uur weer welgemoed terug naar school.
Deze sportieve ontmoeting is opgezet in het kader van ‘schooltennis’ door de gemeente Nijkerk in samenwerking met de KNLTB en TV Weldam.

foto: TV Weldam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen