100e Nijhuisgoal begin van herstel voor Sparta Nijkerk?

NIJKERK – Het heeft even geduurd, maar Sparta Nijkerk heeft zaterdag eindelijk de eerste competitieoverwinning in de Topklasse behaald.
De wedstrijd begon niet goed, toen Jasmin Ramic in de 11de minuut voor de Lissenaren de 0 – 1 op het scorebord liet aantekenen. Dit was ook de ruststand.
Na de rust bleven de Spartanen het betere van het spel vertonen, zorgden voor voldoende kansen, maar afmaken, ho maar. Tot in de 86e minuut Albert Nijhuis de wedstrijd met zijn 100e competitiegoal liet kantelen: 1-1. Nog geen twee minuten later zorgde Maurice van der Wilt voor de overwinning (2 – 1) en een uitgelaten stemming op de Ebbenhorst.
Oud topscheidsrechter Mario van der Ende zat op de overdekte trribune en omschreef op zijn site de wedstrijd zo: “In een kwalitatief slechte wedstrijd, met 5 knotsgekke slotminuten waarin de thuisclub onverwacht de achterstand alsnog omboog, won Sparta Nijkerk met 2-1.”