Vijf medailles voor Excelsior turnsters

Foto: rechtenvrij

ARNHEM – De turnsters van Excelsior Nijkerk hebben tijdens de tweede wedstrijd van de 5e Divisie vijf medailles mee naar huis genomen. Een maal goud twee maal zilver en twee maal brons. Er deden deze dag 19 turnsters van Excelsior mee.

Bij de instap turnsters behaalde Marilein Mouw een bronzen medaille. Lisa Reijersen ook uitkomend bij de instap pakte hier het zilver met maar 0.05 verschil voor het goud. Rosan Pabon werd negende bij de instap. Lieke van den Berg turnde zich in de categorie Pupil 1 naar een zilveren medaille In dezelfde categorie werd Yara Torsius twaalfde. Nathalie Theebe behaalde bij de Pupil 2 een gouden medaille met 54.625 punten. Sanneke Dennis, Nora van de Bunt en Ilse van de Bor eindigden in de middenmoot.

Romee Torsius werd vierde in de jeugd 1 categorie met maar 0.10 punten verschil voor het brons. Ook Nikki de Graaf werd vierde bij de jeugd 2 met ook maar 0.10 verschil voor de bronzen medaille. Lotte Bouw werd bij de jeugd 2 achtste.

Bij de junioren deden vijf turnsters mee. Sanne van Dusschoten werd hier derde en kreeg een bronzen medaille. Esmee Krijkamp werd vierde, Kaylee Thepass zevende, Marit van Arkel ook zevende. Kelly van Hamersveld werd achtste en Ilse van Ramshorst negende.

Cheyenne te Braak – enige turnster bij de senioren – heeft niet alles geturnd in verband met een knieblessure.
2015-03-28 excelsior 2

Nu maar afwachten wie er door zijn naar de finale op zaterdag 25 april in Arnhem.

bijdrage van Marieke Duits

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen