Rehobothschool wint 20e Schooltennistoernooi T.V. Sparta

Na een spannende finale tegen de Beatrixschool kon de Rehobothschool de trofee voor een jaar mee naar huis nemen.

Om één uur in de middag stonden 84 kinderen klaar om te gaan strijden wie dit jaar de beste tennisbasisschool zou zijn. Met een frisse wind, maar gelukkig wel droog, werd het startsein gegeven. Ook dit jaar waren er weer veel inschrijvingen voor het schooltennis. Er deden 8 basisscholen mee met 14 teams, totaal 84 kinderen. Dit alles zorgde ervoor dat er in 6,5 uur 136 wedstrijden gespeeld moesten worden.
Nadat alle poules afgelopen waren stonden de kinderen buiten in spanning af te wachten wie er door zou gaan naar de finale. Voordat de finalisten bekend werden gemaakt werden alle kinderen bedankt voor het meedoen en het sportieve gedrag tijdens het toernooi.
De P.W.A. moest het in de halve finale opnemen tegen Beatrix en Rehoboth tegen O.N.S. Het was lang onduidelijk wie er nu naar de finale zou gaan en wie zou gaan strijden voor de 3e en 4e plek, maar toen de bel klonk was voor iedereen duidelijk welke finale er gespeeld zou worden. O.N.S. en P.W.A mocht onder elkaar de 3e en 4e plek gaan verdelen en de Rehobothschool moest het gaan opnemen tegen de Beatrixschool voor de overwinning.
Na 20 minuten in spanning getennist te hebben klonk het verlossende signaal. Na afloop was het duidelijk dat de Rehobothschool overduidelijk de winnaar was en begonhet feesten op de baan. Zij mogen de wisselbeker voor een jaar meenemen en gaan verdedigen tijdens het 21e schooltennistoernooi. P.W.A. wist de derde plek te bemachtigen en de OR-Nassauschool de vierde plaats.
Bekijk hier  de vele foto’s van die middag.