NSC wint eindelijk na achterstand

PUTTEN – Bij de thee stonden er nog twee nullen op het scorebord, maar SDCP gaaf NSC een gevoelige tik met 2 goals binnen 5 minuten. Maar de Nijkerkers herpakten zich en gingen met de volle winst naar huis.

SDC was de eerste vijf minuten wat sterker maar werd niet gevaarlijk. Naarmate de eerste helft vorderde, kwam NSC beter in de wedstrijd en kreeg een paar kleine kansjes waarin het gevaarlijk kon worden. Aan de zijde van SDCP was Plet een paar keer gevaarlijk en zijn beste mogelijkheid ging in het zijnet. Met een 0-0 ruststand konden beide ploegen leven.

In de tweede helft moest NSC al gauw een doelpunt incasseren via Plet, die goed naar binnen draaide. NSC leek even van slag want vijf minuten later was het al 2-0 door weer een doelpunt van Plet, die vrij kon inschieten.

NSC herpakte zich snel en via een penalty van Bartels kwam het weer terug in de wedstrijd. Rozema bracht NSC naast SDCP via een afstandsschot na een afgeslagen corner. Alsof dat nog niet genoeg was, maakte Rozema vanmiddag zijn tweede, die bijna identiek was aan zijn eerste, maar deze was nog mooier binnen geschoten van buiten het zestienmetergebied.